Multichem Profix auto boje i lakovi

Multichem je Poljska kompanija koja nudi kompletna rešenja za automobilsku reparaciju, koja se prodaje pod imenom PROFIX: Sistem za mešanje boja za automobile, prajmeri, fileri, gitovi, učvršćivači, ubrzivači, razređivači, smole, lakovi…
Multichem, zahvaljujući svom iskustvu i tehničkom znanju, nudi moderne i inovativne sisteme u automobilskoj refiniš industriji. Naše proizvode odlikuje odličan kvalitet.
Zbog atraktivne cene, naši proizvodi su konkurentni i cenjeni širom sveta. Trenutno Multichem ima predstavnike u više od 50 zemalja, proizvodi se prodaju preko distributera, prodajnih predstavnika i direktno u prodavnicama. Širom sveta postoji više od 4.000 mesta opremljenih Profix sistemima za mešanje boja – i što je važno, ovaj broj stalno raste.

PROFESIONALIZAM

Profesionalni pristup problemima, želja i sposobnost da razvije svoje veštine i da radi na svojim slabostima.

POUZDANOST

Sposobnost savesnog obavljanja poslova sa 100% posvećenosti, u određeno vreme, uz punu odgovornost za dodeljene odgovornosti i kvalitet ispunjavanja svih obaveza.

SARADNJA

Svest o zajedničkom cilju, ostvarivanju njegove primene, razumevanju specifičnosti rada u drugom odeljenju, ostanka otvorenog za drugu tačku gledišta, uzajamne podrške među saradnicima.

FLEKSIBILNOST

Sposobnost da se odgovori na potrebe okruženja na uštrb udobnosti, spremnost da se promene ili nauče nove stvari, otvorenost i sposobnost prilagođavanja promenljivim potrebama tržišta i kompanije.

INOVACIJE

Kreativnost i sposobnost stvaranja i uvođenja novih rešenja, formirajući nešto novo i jedinstveno. Kontinuirani razvoj, borba protiv stagnacije, stalno poboljšavanje i traženje novih i boljih tehnoloških rešenja. Mogućnost kreiranja proizvoda koji zadovoljavaju i najzahtevnije kupce, uvođenje novih standarda.

PROFIX

Ovde možete preuzeti katalog
PDF 5.91 MB

PROFIX KATALOG