McLaren detailing automobila

ŠTA JE McLAREN

Najbolje čišćenje i zaštita koje možete dati svom automobilu.
Da li znate šta znači umami? Otkrijte peti ukus, ukus novog automobila. Osetite potpuno novu unutrašnjost vašeg automobila svaki put kada ga očistite sa McLaren proizvodima. Asortiman McLaren Racing Car Care je kreiran kako bi se osiguralo da dopunjuje duh McLaren tima i njihovu posvećenost izvrsnosti.
Da li biste voleli da budete deo ovog tima? Europaint doo vam nudi širok spektar proizvoda za čišćenje unutrašnjosti i eksterijera vašeg automobila.

PRECIZNOST

Ceo asortiman je pažljivo istražen i formulisan. Ovo je kolekcija preciznih proizvoda koja pronicljivim potrošačima pruža kompletno rešenje za negu automobila.

PERFORMANSE

Performanse su ključne u ultra-konkurentnom svetu automobilskih trka. McLaren Racing Car Care je kreiran da bude efikasan u celom asortimanu kako bi se obezbedilo potpuno rešenje za kućne entuzijaste.

ZAŠTITA

Trke na vrhuncu motosporta zahtevaju mukotrpne pripreme. McLaren Racing Hydro Seal je na čelu spoljne auto zaštite što omogućava mašinama vozača da izgledaju besprekorno na sopstvenom prilazu.

McLAREN

Ovde možete preuzeti katalog
PDF 1.72 MB

MCLAREN KATALOG