Mi u Nortonu se ozbiljno bavimo abrazivima već više od 130 godina. Trudimo sa na taj način sto Vam, bez obzira da li Vam je potrebna odgovarajuća šmirgla za renoviranje kupatila ili rotirajuća šmirgla u modernizaciji fabrike, pružamo izbor koji odgovara vašim radnicima, životnoj sredini kao i krajnjem korisniku.
Neprestano tragamo za načinima da Vam poboljšamo uslove rada i pojednostavimo posao tako što ćemo umanjiti buku, eliminisati prašinu, smanjiti krajnju cenu time što povećavamo broj delova koje možete obraditi abrazivima, i uzimajući u obzir ergonomiju u primeni, Vašem radniku omogućavamo veću udobnost. Za svaku mušteriju ‘dobro’ ima drugo značenje. I ako nemate pravo rešenje danas, možete računati na nas da ćemo Vam pronaći to rešenje sutra.

Kao brend Saint-Gobain grupe, svetskog lidera na tržištu građevinske industrije, Norton nudi najširi dijapazon rešenja u rezanju, brušenju, matiranju, mikrobrušenju i poliranju za sva tržišta, kao i materijale i njihovu primenu sa najnaprednijom i najpristupačnijom tehnologijom. Mi smo rasporedjeni na 61 fabriku, 8 centara za perfekciju, 4 centra za brušenje i 3 R&D centra po celom svetu.

Ponosni smo na svoju veliku raširenost u zajednici. Sa gotovo 11 000 zaposlenih u 79 zemalja, mi smo globalni brend koji fukncioniše lokalno – naši zaposleni osmišljavaju, proizvode, isporučuju i prodaju proizvode koje vi svakodnevno koristite, bilo kod kuće ili na poslu. Oni donose duboko iskustvo i dele stalne vrednosti fokusirane na prezentovanje snažnih, preciznih i lakih rešenja za aplikacije u refinišu. Nadamo se da ćete kroz katalog naučiti više o našim proizvodima, tržištima i primeni, kao i kako možemo da vam pripremimo rešenja već spremna za upotrebu po želji kupca koja fukcionišu specijalno za vas.

NORTON

Ovde možete preuzeti katalog
PDF 28.1 MB

NORTON KATALOG